Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Lang Duurt Een Bezoek Aan Depot Boijmans?

Hoe Lang Duurt Een Bezoek Aan Depot Boijmans?

Depot Boijmans Van Beuningen, Special Commendation (EMYA2023)

Hoe Lang Duurt Een Bezoek Aan Depot Boijmans?

Depot Boijmans Van Beuningen, Special Commendation (Emya2023)

Keywords searched by users: hoe lang duurt bezoek depot boijmans openingstijden depot boijmans, depot boijmans openbaar vervoer, het depot rotterdam, adres depot boijmans van beuningen, rotterdampas depot, depot boijmans van beuningen parkeren, museum boijmans van beuningen, dak van het depot

Hoe Lang Duurt Een Bezoek aan Depot Boijmans in Nederland? Een Complete Gids voor een Bezoek aan het Depot

Als je een kunstliefhebber bent, is een bezoek aan Depot Boijmans van Beuningen in Nederland een must. Het depot huisvest de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen en is een ware schatkamer vol met kunstwerken. In dit artikel zullen we je alles vertellen over het Depot Boijmans van Beuningen, inclusief de openingstijden, ticketprijzen en andere nuttige informatie die je nodig hebt voor een bezoek aan dit bijzondere museumdepot.

1. Wat is het Depot Boijmans van Beuningen?

Het Depot Boijmans van Beuningen is een unieke instelling gevestigd in Rotterdam, Nederland. Het is het eerste openbare depot ter wereld en huisvest de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Het depot is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau MVRDV en is een indrukwekkend staaltje architectuur.

In het Depot Boijmans van Beuningen worden meer dan 150.000 kunstwerken tentoongesteld, variërend van schilderijen en sculpturen tot designobjecten en installaties. Het depot geeft bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een museum en de kunstwerken te ontdekken die normaal gesproken niet te zien zijn voor het publiek.

2. Hoe koop je tickets voor een bezoek aan het depot?

Om het Depot Boijmans van Beuningen te bezoeken, moet je vooraf online een ticket kopen. Tickets zijn niet verkrijgbaar aan de deur, dus het is belangrijk om vooraf je bezoek te plannen. Je kunt tickets kopen op de officiële website van het museum, waar je een overzicht vindt van beschikbare datums en tijdslots. Zorg ervoor dat je je ticket uitprint of op je mobiele apparaat hebt wanneer je het depot bezoekt.

Het is ook mogelijk om een ticket te kopen met een Rotterdampas. Met een Rotterdampas kun je gratis naar binnen, maar je moet nog steeds een tijdslot reserveren via de website van het depot.

3. Wat zijn de openingstijden van het depot?

Het Depot Boijmans van Beuningen heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag van de week.

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 11:00 – 17:00 uur
 • Woensdag: 11:00 – 17:00 uur
 • Donderdag: 11:00 – 17:00 uur
 • Vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur
 • Zondag: 11:00 – 17:00 uur

Het is belangrijk op te merken dat de sluitingstijd de laatste toegangstijd is, dus zorg ervoor dat je ruim op tijd komt om het depot te kunnen verkennen.

4. Hoe lang duurt een bezoek aan het depot?

De gemiddelde duur van een bezoek aan het Depot Boijmans van Beuningen is ongeveer 1 tot 2 uur. Dit kan variëren, afhankelijk van hoeveel tijd je wilt besteden aan het bekijken van de kunstwerken en het verkennen van het depot. Het is belangrijk om rekening te houden met de tijd die je hebt gereserveerd in je ticket, aangezien je het depot niet kunt betreden buiten het door jou gekozen tijdslot.

Tijdens je bezoek heb je de mogelijkheid om een audiotour te volgen, die je door het depot begeleidt en je meer informatie geeft over de kunstwerken en de geschiedenis van het museum. Deze audiotour duurt ongeveer 45 minuten en wordt gratis verstrekt bij je ticket.

5. Wat zijn de prijzen van tickets voor het depot?

De ticketprijzen voor het Depot Boijmans van Beuningen variëren, afhankelijk van je leeftijd en eventuele kortingen.

 • Volwassenen: € 15
 • Jongeren (19-25 jaar): € 10
 • Kinderen (tot 18 jaar): Gratis

Naast deze reguliere ticketprijzen zijn er ook kortingsmogelijkheden beschikbaar. Houd de website van het museum in de gaten voor eventuele speciale aanbiedingen of kortingsacties.

6. Zijn er speciale regels of vereisten voor een bezoek aan het depot?

Ja, er zijn enkele regels en vereisten waar je rekening mee moet houden bij een bezoek aan het Depot Boijmans van Beuningen.

 • Het is verplicht om een geldig toegangsbewijs (ticket) te hebben om het depot te kunnen betreden.
 • Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen. Er zijn kluisjes beschikbaar waar je je persoonlijke spullen kunt opbergen.
 • Eten en drinken zijn niet toegestaan in het depot.
 • Het maken van foto’s is alleen toegestaan zonder flits en voor persoonlijk gebruik. Professionele foto- en video-opnamen zijn niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in het depot, met uitzondering van erkende hulphonden.

Zorg ervoor dat je je aan deze regels houdt om een aangenaam bezoek aan het depot te garanderen.

Conclusie

Het Depot Boijmans van Beuningen is een unieke bestemming voor kunstliefhebbers. Met zijn indrukwekkende architectuur en uitgebreide collectie kunstwerken is het depot een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne en hedendaagse kunst. Door de gedetailleerde informatie in dit artikel te volgen, ben je goed voorbereid op je bezoek aan het depot en kun je optimaal genieten van alles wat het te bieden heeft.

FAQs

1. Wat zijn de tijden van het Depot Boijmans van Beuningen?

Het Depot Boijmans van Beuningen is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

2. Hoe bereik ik het Depot Boijmans van Beuningen met het openbaar vervoer?

Het depot is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt tramlijn 8 of metrolijn D, E of B nemen en uitstappen bij metrostation Eendrachtsplein. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het depot.

3. Wat is het adres van het Depot Boijmans van Beuningen?

Het adres van het Depot Boijmans van Beuningen is:

Museumpark 18,
3015 CX Rotterdam,
Nederland.

4. Kan ik het Depot Boijmans van Beuningen bezoeken met een Rotterdampas?

Ja, het is mogelijk om het Depot Boijmans van Beuningen te bezoeken met een Rotterdampas. Met een geldige Rotterdampas kun je gratis naar binnen, maar je moet nog steeds een tijdslot reserveren via de website van het depot.

5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het Depot Boijmans van Beuningen?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het Depot Boijmans van Beuningen. Er is een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeerplaatsen. Houd er rekening mee dat parkeren niet gratis is en dat de tarieven kunnen variëren.

6. Is het mogelijk om het dak van het Depot Boijmans van Beuningen te bezoeken?

Ja, het is mogelijk om het dak van het Depot Boijmans van Beuningen te bezoeken. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht over Rotterdam en kun je genieten van de sculpturen die op het dak zijn tentoongesteld. Er zijn speciale rondleidingen beschikbaar voor een bezoek aan het dak.

Met de informatie en tips in dit artikel ben je goed voorbereid op een bezoek aan het Depot Boijmans van Beuningen. Veel plezier met het ontdekken van de prachtige kunstwerken in dit bijzondere museumdepot!

Categories: Top 25 Hoe Lang Duurt Bezoek Depot Boijmans

Depot Boijmans Van Beuningen, Special Commendation (EMYA2023)
Depot Boijmans Van Beuningen, Special Commendation (EMYA2023)

Wat zijn de tijden van de rondleidingen en hoe lang duurt een rondleiding? Meegaan met een van de instaprondleidingen waarbij je een werkruimte in het depot bezoekt zal in totaal een half uur duren. Alle starttijden worden in het depot zelf gecommuniceerd.Om het Depot te bezoeken, moet je online een ticket met tijdslot kopen. Via de website van het Boijmans kun je jouw plek reserveren. De normale entreeprijs is € 20,- en studenten betalen € 10,-. Met onder andere een Museumjaarkaart of Vriendenpas mag je gratis naar binnen.Wonen in Dijkzigt is wonen in een wijk met een toplocatie. Hier vind je highlights zoals De Kunsthal, Het Nieuwe Instituut en misschien wel het vetste gebouw van Rotterdam: Depot Boijmans van Beuningen.

Ticketprijzen & kortingen
0 – 18 Gratis
Museumkaart Geldig
Rotterdampas Geldig
CJP-pas € 10,50
Studenten € 10,50

Wat Kost Entree Depot Boijmans?

Om het Depot van Museum Boijmans Van Beuningen te bezoeken, moet je online een ticket met een specifieke tijdslot kopen. Dit kan gedaan worden via de website van het Boijmans. De reguliere entreeprijs voor volwassenen is € 20,-, terwijl studenten een gereduceerd tarief van € 10,- betalen. Mensen die in het bezit zijn van een Museumjaarkaart of Vriendenpas kunnen gratis naar binnen. Deze informatie is geldig vanaf 29 oktober 2021.

Is Het Boijmans Open?

Is het Boijmans open? is de vraag die vaak gesteld wordt door mensen die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan het Boijmans Van Beuningen Museum in Rotterdam. Het antwoord op deze vraag is dat het museum op dit moment gesloten is vanwege renovatiewerkzaamheden. Deze renovaties zijn bedoeld om het museum te moderniseren en uit te breiden, zodat bezoekers in de toekomst een nog betere ervaring kunnen hebben. Het is belangrijk voor bezoekers om deze informatie te weten, omdat ze anders misschien teleurgesteld zouden zijn als ze naar het museum zouden gaan zonder te weten dat het gesloten is. Het is raadzaam om de website van het museum regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven van de openingstijden en eventuele wijzigingen.

Wat Kost Het Depot?

Wat zijn de kosten van het depot? Hier zijn de tarieven en kortingen: kinderen van 0 tot 18 jaar hebben gratis toegang. Voor houders van een Museumkaart is toegang geldig. Ook is de Rotterdampas geldig voor toegang. Voor houders van een CJP-pas is de toegangsprijs €10,50. Studenten betalen ook €10,50 voor toegang tot het depot. Voor andere groepen gelden afwijkende tarieven.

Welke Wijk Ligt Boijmans Van Beuningen?

Het Depot Boijmans van Beuningen is gelegen in de wijk Dijkzigt in Rotterdam. Wonen in Dijkzigt betekent wonen op een toplocatie, waar je kunt genieten van diverse hoogtepunten zoals De Kunsthal en Het Nieuwe Instituut. Het Depot Boijmans van Beuningen is wellicht het meest indrukwekkende gebouw van Rotterdam.

Hoe Groot Is Het Depot?

Het depot in Rotterdam is gebouwd in opdracht van de gemeente Rotterdam en ontworpen door architect Winy Maas, medeoprichter van het Rotterdamse architectenbureau MVRDV. Het depot is even hoog als de museumtoren van het naastgelegen Museum Boijmans Van Beuningen en meet in totaal 39,5 meter.

Details 46 hoe lang duurt bezoek depot boijmans

Veelgestelde Vragen Over Het Depot: Tickets, E-Tickets En Bezoek - Museum Boijmans Van Beuningen
Veelgestelde Vragen Over Het Depot: Tickets, E-Tickets En Bezoek – Museum Boijmans Van Beuningen
Over Het Depot - Museum Boijmans Van Beuningen
Over Het Depot – Museum Boijmans Van Beuningen

See more here: depvoithiennhien.com

Learn more about the topic hoe lang duurt bezoek depot boijmans.

See more: blog https://depvoithiennhien.com/buitenland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *