Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Doctor Squish – De Meester Van De Squishy Maker

Doctor Squish – De Meester Van De Squishy Maker

How To Use the Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid

Doctor Squish – De Meester Van De Squishy Maker

How To Use The Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid

Keywords searched by users: doctor squish – squishy maker doctor squish squishy maker stores, doctor squish squishy maker reviews, doctor squish squishy maker on amazon, doctor squish squishy maker target, dr squish squishy maker refill, doctor squish squishy maker videos, dr squish squishy maker walmart, doctor squish squishy maker instructions

Wat is een Doctor Squish – Squishy Maker?

De Doctor Squish – Squishy Maker is een creatief speelgoed waarmee kinderen hun eigen squishies kunnen maken. Squishies zijn zachte speelgoedfiguurtjes die je kunt samenknijpen en vervormen. Ze zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat langzaam weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkomt. Met de Doctor Squish – Squishy Maker kunnen kinderen hun eigen unieke squishies maken en personaliseren met kleurrijke decoraties.

De Doctor Squish – Squishy Maker-set wordt geleverd met een Squishy Maker Station, verschillende vormpjes, kleuren, glitter en andere decoratieve materialen. Met dit speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen squishies ontwerpen. Het is een geweldige manier om de creativiteit en fijne motoriek van kinderen te stimuleren.

Hoe werkt een Doctor Squish – Squishy Maker?

De Doctor Squish – Squishy Maker is heel eenvoudig te gebruiken. Volg gewoon deze stappen:

1. Zet het Squishy Maker Station op een stabiele ondergrond.
2. Kies een vormpje dat je als basis voor je squishy wilt gebruiken.
3. Plaats het vormpje in het Squishy Maker Station.
4. Knip een stukje squishy-materiaal af en doe het in het vormpje.
5. Sluit het Squishy Maker Station en druk stevig aan om het materiaal in de gewenste vorm te persen.
6. Open het Squishy Maker Station en haal voorzichtig de squishy uit het vormpje.
7. Laat de squishy enige tijd liggen zodat hij zijn oorspronkelijke vorm kan terugkrijgen.
8. Nu is je squishy klaar om gedecoreerd te worden!

Welke materialen en ingrediënten zijn nodig voor de Doctor Squish – Squishy Maker?

De Doctor Squish – Squishy Maker wordt geleverd als een complete set, inclusief alle benodigde materialen en ingrediënten. In de doos vind je het Squishy Maker Station, vormpjes, squishy-materiaal, kleuren, glitter, decoratieve materialen en een handleiding. Je hebt geen extra materialen nodig om squishies te maken met de Doctor Squish – Squishy Maker.

Stapsgewijze handleiding voor het maken van squishies met de Doctor Squish – Squishy Maker

Hier is een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen met het maken van squishies met de Doctor Squish – Squishy Maker:

Stap 1: Kies een vormpje – Selecteer een van de vormpjes uit de set die je als basis voor je squishy wilt gebruiken.

Stap 2: Vul het vormpje – Knip een stukje squishy-materiaal af en plaats het in het vormpje. Zorg ervoor dat het materiaal goed in het vormpje past.

Stap 3: Pers het materiaal in vorm – Sluit het Squishy Maker Station en druk stevig aan om het squishy-materiaal in de gewenste vorm te persen. Houd het Squishy Maker Station gesloten gedurende enkele seconden om ervoor te zorgen dat het materiaal goed wordt samengeperst.

Stap 4: Verwijder de squishy uit het vormpje – Open het Squishy Maker Station en haal voorzichtig de squishy uit het vormpje. Wees voorzichtig om de squishy niet te vervormen terwijl je hem eruit haalt.

Stap 5: Laat de squishy uitharden – Leg de squishy op een vlakke ondergrond en laat hem enige tijd liggen zodat hij zijn oorspronkelijke vorm kan terugkrijgen en steviger kan worden.

Stap 6: Decoreer je squishy – Nu je squishy klaar is, kun je hem personaliseren en versieren met kleuren, glitter, stickers en andere decoratieve materialen. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je squishy helemaal naar jouw smaak!

Tips en trucs voor het decoreren en personaliseren van squishies met de Doctor Squish – Squishy Maker

Hier zijn enkele handige tips en trucs om je squishies nog leuker en unieker te maken:

1. Gebruik verschillende kleuren – Experimenteer met verschillende kleuren squishy-materiaal en decoratieve materialen om interessante kleureffecten te creëren. Meng kleuren om nieuwe kleurtinten te creëren.

2. Voeg glitter toe – Breng wat glans en sprankeling aan je squishies door glitter toe te voegen. Strooi wat glitter over de nog zachte squishy en druk lichtjes aan om het op zijn plaats te houden.

3. Gebruik stickers – Plak stickers op je squishies om ze te versieren. Kies stickers die passen bij het thema of ontwerp van je squishy, zoals bloemen, dieren of sterren.

4. Maak gezichtjes – Gebruik stiften of verf om schattige gezichtjes op je squishies te tekenen. Geef ze uitdrukking en maak elk figuurtje uniek.

5. Experimenteer met textuur – Gebruik verschillende materialen, zoals stof, lint of knopen, om textuur toe te voegen aan je squishies. Lijm bijvoorbeeld kleine stukjes stof op je squishy om een gestructureerd effect te creëren.

Waar Doctor Squish – Squishy Maker kopen en meer informatie over het product

De Doctor Squish – Squishy Maker is verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. Hier zijn enkele plaatsen waar je de Doctor Squish – Squishy Maker kunt kopen:

– [Amazon](https://www.amazon.com/Doctor-Squish-Decorate-Confetti-Exclusive/dp/B0BC9GRGXF): Bestel de Doctor Squish – Squishy Maker Station op Amazon.
– [Smyths Toys UK](https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/toys/sensory-toys/sensory-play/doctor-squish-squishy-maker/p/225677): Koop de Doctor Squish Squishy Maker bij Smyths Toys UK.
– [STEM Camp](https://www.squishymaker.com/): Bezoek de officiële website van Doctor Squish – Squishy Maker voor meer informatie en aankoopopties.
– [Argos](https://www.argos.co.uk/product/2069984): Kies de Doctor Squish Squishy Maker bij Argos.
– [Spotlight Stores](https://www.spotlightstores.com/art-craft/kids-craft/activity-kits/doctor-squish-squishy-maker-station/BP80581377): Vind de Doctor Squish Squishy Maker Station in de Spotlight Stores.

Voordat je een aankoop doet, is het altijd handig om de reviews van andere klanten te lezen. Op Amazon en andere winkelsites kun je recensies en beoordelingen van het product vinden om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van andere gebruikers.

Als je instructies nodig hebt voor de Doctor Squish – Squishy Maker, kun je de handleiding raadplegen die bij de set wordt geleverd. De handleiding bevat gedetailleerde stapsgewijze instructies om je te begeleiden bij het gebruik van de Squishy Maker.

Met de Doctor Squish – Squishy Maker kunnen kinderen eindeloos plezier hebben en hun creativiteit uiten door hun eigen unieke squishies te maken. Dit speelgoed stimuleert de verbeelding, fijne motoriek en artistieke vaardigheden van kinderen. Begin vandaag nog met het maken van je eigen squishies en ontdek de leuke en therapeutische wereld van squishy-knutselen!

Categories: Verzamelen 58 Doctor Squish – Squishy Maker

How To Use the Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid
How To Use the Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid

Doctor Squish Squishy Maker Stores

Doctor Squish Squishy Maker Stores: Een Gids voor Pure Creativiteit

Doctor Squish Squishy Maker Stores bieden kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te verkennen en hun eigen unieke squishy speeltjes te maken. Met behulp van speciale kits en tools kunnen kinderen de meest schattige en verrukkelijke squishies creëren die ze kunnen verzamelen, delen of gebruiken als decoratie. Dit artikel zal dieper ingaan op Doctor Squish Squishy Maker Stores in Nederland en alle details geven die je moet weten over deze spannende creatieve ervaring.

De Kracht Van Squishies

Squishies hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit gekregen bij kinderen van alle leeftijden. Ze zijn zachte en kneedbare speeltjes die verlichting kunnen bieden bij stress en angst. Bovendien zijn ze gewoon ontzettend leuk om mee te spelen! Het is geen wonder dat steeds meer kinderen geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen squishy speeltjes.

Doctor Squish Squishy Maker Stores in Nederland

Doctor Squish Squishy Maker Stores zijn speciale winkels waar kinderen en ouders terecht kunnen om alles te vinden wat ze nodig hebben om hun eigen squishies te maken. Deze winkels bieden verschillende kits en accessoires, waaronder de bekende Doctor Squish Squishy Maker Station. Met deze station kunnen kinderen hun eigen squishies ontwerpen, vormen en versieren met verschillende kleuren en patronen.

De Doctor Squish Squishy Maker Station is een speciale set die wordt geleverd met alle materialen en tools die nodig zijn om creatieve meesterwerken te maken. Het bevat zachte schuimblokken, molds, kleuren, glitter en andere versieringen. Met behulp van de bijgeleverde handleiding kunnen kinderen stap voor stap leren hoe ze hun eigen unieke squishies kunnen maken.

Waar De Doctor Squish Squishy Maker Station te Koop Is

Voor ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in het kopen van de Doctor Squish Squishy Maker Station, zijn er verschillende opties beschikbaar. Smyths Toys UK is een bekende winkel waar je deze speciale set kunt vinden. Ze hebben ook een online winkel waar je gemakkelijk kunt bestellen. Argos en Spotlight Stores zijn twee andere winkels waar je deze creatieve set kunt kopen.

Naast deze fysieke winkels is het ook mogelijk om de Doctor Squish Squishy Maker Station online te bestellen op verschillende websites, waaronder Amazon en de officiële website van Squishy Maker. Deze websites bieden een breed scala aan opties en accessoires voor het maken van squishies, naast de Doctor Squish Squishy Maker Station.

Stap-voor-Stap Gids om Squishies te Maken

Het maken van squishies met de Doctor Squish Squishy Maker Station is een eenvoudig en leuk proces. Hier is een stap-voor-stap gids om je op weg te helpen:

1. Verzamel al je materialen: Open de Doctor Squish Squishy Maker Station en verzamel alle benodigde materialen zoals schuimblokken, molds, kleuren en versieringen.

2. Kies je vorm: Selecteer een schuimblok en een vorm die je wilt gebruiken voor je squishy. Plaats de vorm in het schuimblok en druk stevig aan om de vorm te maken.

3. Voeg kleur toe: Kies de gewenste kleur en knijp een kleine hoeveelheid in de vorm. Wrijf voorzichtig met je vingers om de kleur gelijkmatig te verspreiden.

4. Versier je squishy: Voeg glitter, kralen, pailletten of andere versieringen toe om je squishy uniek en mooi te maken. Laat je creativiteit de vrije loop!

5. Laat je squishy drogen: Laat je squishy enige tijd drogen voordat je erin knijpt. Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van de gebruikte materialen.

6. Speel en geniet: Zodra je squishy volledig droog is, kun je ermee spelen, knijpen en tonen aan je vrienden.

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Doctor Squish Squishy Maker Stores:

1. Wat is een squishy?
Een squishy is een zacht en kneedbaar speeltje dat verlichting kan bieden bij stress en angst. Het is gemaakt van een schuimachtig materiaal dat langzaam terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm nadat erin is geknepen of gekneed.

2. Voor welke leeftijden is de Doctor Squish Squishy Maker Station geschikt?
De Doctor Squish Squishy Maker Station is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een geweldige activiteit voor kinderen om hun creativiteit te uiten en hand-oog coördinatie te ontwikkelen.

3. Zijn Doctor Squish squishies veilig voor kinderen om mee te spelen?
Ja, Doctor Squish squishies zijn veilig voor kinderen om mee te spelen. Ze zijn gemaakt van zachte en niet-giftige materialen die voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

4. Is de Doctor Squish Squishy Maker Station herbruikbaar?
Ja, de Doctor Squish Squishy Maker Station is herbruikbaar. Je kunt de materialen meerdere keren gebruiken om nieuwe squishies te maken en je creativiteit voortdurend te verkennen.

Conclusie

Doctor Squish Squishy Maker Stores bieden kinderen de mogelijkheid om hun eigen squishies te maken en hun creativiteit te uiten. Met de Doctor Squish Squishy Maker Station kunnen kinderen stap voor stap leren hoe ze hun eigen unieke squishies kunnen maken, met behulp van verschillende vormen, kleuren en versieringen. Deze creatieve ervaring zal kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun hand-oog coördinatie en biedt een leuke manier om stress te verminderen. Ga naar een Doctor Squish Squishy Maker Store in Nederland of bestel online om aan de slag te gaan met het maken van je eigen squishies!

Doctor Squish Squishy Maker Reviews

Doctor Squish Squishy Maker Reviews: Een Gedetailleerde Gids

Doctor Squish Squishy Maker is een populaire creatieve speelset waarmee kinderen hun eigen squishies kunnen maken en versieren. Deze set is ontworpen om zowel vermakelijk als educatief te zijn, en biedt kinderen de mogelijkheid om hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de Doctor Squish Squishy Maker en de positieve en negatieve aspecten ervan bespreken. We zullen ook de verschillende functies van dit speelgoed verkennen en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Wat is Doctor Squish Squishy Maker?

Doctor Squish Squishy Maker is een knutselset die kinderen de mogelijkheid geeft om hun eigen squishy speelgoed te maken. Het wordt geleverd met verschillende componenten, waaronder een squishy fabriek, mallen voor verschillende vormen, kleurrijke poeders om de squishies te versieren, een confettikanon en meer. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en unieke squishies maken die ze kunnen delen met hun vrienden en familie.

De set is ontworpen met veiligheid in gedachten en bevat niet-giftige materialen die veilig zijn voor kinderen om mee te spelen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met gedetailleerde instructies om kinderen te begeleiden bij elke stap van het proces.

Positieve aspecten van Doctor Squish Squishy Maker

1. Creatief plezier: Het maken en versieren van squishies is een creatieve activiteit die kinderen urenlang bezig kan houden. Ze kunnen verschillende vormen en ontwerpen uitproberen en hun eigen stijl ontwikkelen.

2. Educatief: De Doctor Squish Squishy Maker moedigt kinderen aan om hun artistieke vaardigheden, hand-oogcoördinatie en fijne motoriek te ontwikkelen. Het proces van het mengen van kleuren en het vullen van de mallen helpt kinderen om te leren over mengverhoudingen en ruimtelijk inzicht.

3. Interactief: Deze speelset kan ook worden gebruikt als een activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Het kan kinderen helpen om samen te werken, te delen en hun creaties te tonen.

4. Veiligheid: De Doctor Squish Squishy Maker is gemaakt van niet-giftige materialen en voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderspeelgoed. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen veilig kunnen spelen met deze set.

Negatieve aspecten van Doctor Squish Squishy Maker

1. Beperkte mallen: Hoewel de set wordt geleverd met enkele mallen, kan het aantal beschikbare vormen beperkt zijn. Sommige kinderen kunnen behoefte hebben aan extra mallen om hun creativiteit volledig tot uiting te brengen.

2. Poederaanvulling: Na verloop van tijd kunnen de poeders om de squishies te versieren opraken. Het kan nodig zijn om extra poeders aan te schaffen om de set volledig te kunnen blijven gebruiken.

FAQs (Veelgestelde vragen)

1. Is Doctor Squish Squishy Maker geschikt voor kinderen van alle leeftijden?
Ja, Doctor Squish Squishy Maker is geschikt voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd. Raadpleeg altijd de leeftijdsaanbevelingen op de verpakking om er zeker van te zijn dat het speelgoed geschikt is voor uw kind.

2. Kan ik extra mallen kopen voor de Doctor Squish Squishy Maker?
Ja, u kunt extra mallen kopen om de diversiteit van de vormen die u kunt maken uit te breiden. Deze kunnen online worden gekocht of bij uw lokale speelgoedwinkel.

3. Zijn de kleurpoeders moeilijk te verwijderen als ze op kleding terechtkomen?
De kleurpoeders zijn meestal uitwasbaar, maar het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het gebruik van de set in de buurt van kleding of meubels die moeilijk schoon te maken zijn.

4. Kan ik andere materialen gebruiken om de squishies te versieren?
Ja, naast de meegeleverde kleurpoeders kunt u ook andere materialen gebruiken, zoals glitter, verf of stickers, om de squishies te versieren en een uniek uiterlijk te geven.

Conclusie

Doctor Squish Squishy Maker is een geweldige creatieve speelset waarmee kinderen hun eigen squishies kunnen maken en versieren. Het biedt hen de mogelijkheid om hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen en urenlang plezier te hebben. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het beperkte aantal mallen en de noodzaak van poederaanvulling, is het over het algemeen een veilige en educatieve keuze voor kinderen. We raden ouders aan de veiligheids- en leeftijdsaanbevelingen te controleren en deze speelset te overwegen als een leuke activiteit voor hun kinderen.

Doctor Squish Squishy Maker On Amazon

Doctor Squish Squishy Maker op Amazon: Een diepgaande gids

Ben jij een fan van Squishy’s? Wil je je eigen super zachte en schattige creaties maken? Dan is de Doctor Squish Squishy Maker op Amazon iets voor jou! In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op dit innovatieve speelgoed en je voorzien van gedetailleerde informatie over de Squishy Maker, inclusief het gebruik, de voordelen en waar je het kunt kopen. Lees verder om alles te ontdekken over Doctor Squish Squishy Maker en hoe het je creatieve speelervaring kan verbeteren.

Wat is de Doctor Squish Squishy Maker?

De Doctor Squish Squishy Maker is een geweldige speelset die kinderen in staat stelt om hun eigen Squishy’s te maken. Met dit unieke speelgoed kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en unieke ontwerpen creëren. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, inclusief verschillende kleuren en decoratie-opties, om Squishy’s te maken die zacht, kneedbaar en stressverlagend zijn.

Hoe werkt de Doctor Squish Squishy Maker?

De Squishy Maker wordt geleverd met een makkelijk te gebruiken station dat kinderen helpt bij het maken van hun eigen Squishy’s. Het proces is eenvoudig en leuk. Volg gewoon deze stappen:

1. Selecteer de gewenste kleuren en vloeibaar schuim. De Squishy Maker wordt geleverd met verschillende kleuren en confetti-opties om uit te kiezen.

2. Giet het vloeibare schuim in de mal. Plaats de mal in het station voor een veilige en stabiele positie.

3. Voeg kleuren en decoraties toe aan het vloeibare schuim. Je kunt creatief zijn en je eigen ontwerp maken. Voeg glitters, confetti of andere decoratieve elementen toe voor een persoonlijke touch.

4. Plaats de mal in het Squishy Maker station en druk aan om het schuim te laten uitharden. Wacht een paar minuten en haal vervolgens je zelfgemaakte Squishy eruit.

Met de Doctor Squish Squishy Maker kunnen kinderen keer op keer nieuwe Squishy’s maken en hun creativiteit verder ontwikkelen. Het is een geweldige manier om jezelf uit te drukken en plezier te hebben.

Wat zijn de voordelen van de Doctor Squish Squishy Maker?

De Doctor Squish Squishy Maker biedt tal van voordelen voor kinderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

1. Creatieve expressie: Het maken van Squishy’s stelt kinderen in staat om hun creativiteit te uiten en unieke ontwerpen te creëren. Ze kunnen kleuren mengen en verschillende decoratieve elementen toevoegen om hun Squishy’s echt hun eigen te maken.

2. Sensory Play: Het spelen met Squishy’s biedt een tactiele ervaring die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun zintuigen. Het zachte, kneedbare schuim is rustgevend en kan helpen bij het verminderen van stress.

3. DIY-plezier: Met de Squishy Maker kunnen kinderen genieten van het proces van het maken van hun eigen speelgoed. Ze zullen trots zijn op hun creaties en kunnen genieten van het delen van hun Squishy’s met vrienden en familie.

Waar kan je de Doctor Squish Squishy Maker kopen?

De Doctor Squish Squishy Maker is verkrijgbaar op verschillende platforms, waaronder Amazon, Smyths Toys UK, Argos en Spotlight Stores. Je kunt de Squishy Maker online bestellen bij deze retailers en het gemakkelijk laten bezorgen bij jou thuis. Zorg ervoor dat je de prijs vergelijkt en kijkt naar eventuele aanbiedingen of kortingen die beschikbaar zijn.

FAQs over de Doctor Squish Squishy Maker

1. Is de Doctor Squish Squishy Maker veilig voor kinderen?
Ja, de Doctor Squish Squishy Maker is ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Het wordt geleverd met alle nodige veiligheidsmaatregelen en is geschikt voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd.

2. Kan ik extra vloeibaar schuim en decoratieve elementen kopen?
Ja, je kunt extra vloeibaar schuim en decoratieve elementen apart kopen. Controleer de verpakking of de officiële website voor aanvullende informatie.

3. Hoe lang duurt het voordat het vloeibare schuim uithardt?
Het vloeibare schuim heeft een uithardingstijd van enkele minuten, afhankelijk van de dikte van de Squishy en de omgevingstemperatuur.

4. Kan ik mijn Squishy opnieuw vormen als ik niet tevreden ben met het resultaat?
Helaas kan het vloeibare schuim niet worden teruggeschroefd nadat het is uitgehard. Zorg ervoor dat je tevreden bent met het ontwerp voordat je het laat uitharden.

Conclusie

De Doctor Squish Squishy Maker is een geweldige speelset die kinderen in staat stelt om hun eigen Squishy’s te maken. Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en unieke ontwerpen creëren. Het biedt tal van voordelen, waaronder creatieve expressie en sensorisch spel. Je kunt de Squishy Maker kopen op verschillende platforms, waaronder Amazon en Smyths Toys UK. Ga aan de slag en maak je eigen Squishy’s met de Doctor Squish Squishy Maker!

Ontdekken 25 doctor squish – squishy maker

Doctor Squish Squishy Maker Station Multicoloured
Doctor Squish Squishy Maker Station Multicoloured
Testing Dr. Squish'S Squishy Maker 😱 - Youtube
Testing Dr. Squish’S Squishy Maker 😱 – Youtube
How To Use The Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid - Youtube
How To Use The Doctor Squish Squishy Maker | Instructional Vid – Youtube
Doctor Squish Squishy Maker Station Multicoloured
Doctor Squish Squishy Maker Station Multicoloured
I React To Nerdecrafter Using My Squishy Maker - Youtube
I React To Nerdecrafter Using My Squishy Maker – Youtube
Doctor Squish Squishy Maker Station By Boti- Diy Squishies #Gifted - Youtube
Doctor Squish Squishy Maker Station By Boti- Diy Squishies #Gifted – Youtube

See more here: depvoithiennhien.com

Learn more about the topic doctor squish – squishy maker.

See more: blog https://depvoithiennhien.com/buitenland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *